Camp Munch 2018 gjennomføres i juni 2020 i Løten. 
Programmet er under arbeid. I mellomtiden kan du lese hvordan Camp Munch ble organisert i 2018: 

_____________

Camp Munch starter søndag 1. juli kl. 15. Vi tar i mot deltakerne denne søndagen i tidsrommet 12 – 15, dere vil få mer informasjon om dette når campen nærmer seg. Både det faglige programmet (mandag til fredag) og festivaldagen Munch Minifestival (lørdag) vil finne sted i lokaler tilknyttet Klevfos Industrimuseum, en tidligere papir- og cellulosefabrikk (1888 – 1976) som ligger i naturskjønne omgivelser ikke langt fra Munchs fødested Engelaug Østre på Ådalsbruk (privat eiendom, tilrettelagt med fotopunkt).

For dere som tilbys plass på Camp Munch 2018, må det innbetales en deltakeravgift på 3 000 NOK innen 15. april 2018 for å bekrefte deltakelsen. Deltakeravgiften dekker kost (unntak: Alle kjøper egen lunsj på onsdagens studietur), losji, undervisning, materiell, kveldsaktiviteter og ekskursjon til Oslo. Dersom betaling uteblir gis plassen videre til førstemann på venteliste.

Deltakere til Camp Munch 2018 innlosjeres i kommunale lokaler (ungdomsklubb), i gangavstand fra Løten sentrum med buss- og togstasjon. Husets kjøkken og garderobeanlegg stilles til disposisjon, og det blir overnatting på flatseng. Det blir servert frokost, lunsj, middag og kveldsmat. En nattevakt/husvert vil sørge for tilsyn av og bistand til deltakerne utenom undervisningstid. Det gis videre tilbud om sosiale og kreative aktiviteter på kveldstid.

Betalingsinformasjon
Alle betalinger gjøres til Løten kommunes bankkonto i Norsk valuta: 3 000 NOK.
Avsender betaler evt. bankgebyrer.
Kontonummer: 1865.07.00240
Merk: Deltakeravgift Camp Munch, navn og etternavn
Betalingsfrist: 15. april 2018

For enkelte deltakere vil det kanskje være aktuelt å ha følge av familien til Løten. Løten kommune er del av Hamarregionen, spesielt kjent for sin varierte natur, rike kulturarv og et vidt spekter av aktiviteter. Beliggenheten mellom innsjøen Mjøsa og fjellviddene innebærer gode muligheter for vandring, sykling, golf, bading og fiske. Området er også kjent for sin rike mattradisjon, og åpne storgårder ligger på rad og rekke.