Juryen til Camp Munch 2016

Deltakelse på Camp Munch vil skje via juryert opptak. Formålet med dette er å finne de ungdommene som virkelig vil lære og vil delta, og juryen vil vektlegge kvaliteter som motivasjon, nysgjerrighet og interesse for kunstnerisk utvikling i tekst og bilder som blir tilsendt oss. Her kan du bli kjent med vår hyggelige og kunnskapsrike jury.

Inga_Blix
«Mitt navn er Inga Blix, jeg har mer enn 30 års erfaring som tekstilkunstner, har stilt ut i inn- og utland og har arbeidet med utsmykking i offentlige rom. I tillegg arbeider jeg som produsent for visuelle uttrykk i Turnéorganisasjonen for Hedmark.
Camp Munch er et flott tilbud til ungdommer som liker å tegne og male og uttrykke med visuelle virkemidler. Jeg er sikker på at det finnes mange der ute! Alle har sin egenart, det handler ikke om å være «flink», men om å ha lyst.»

Ellen Edminson2

«Mitt navn er Ellen Edminson, jeg er grafiker med dyptrykk som spesialitet, og i tillegg jobber jeg også med installasjon. Jeg jobber både med tradisjonell dyptrykk, men også med den helse- og miljøvennlige teknikken fotopolymer dyptrykk. Arbeidsplassen min er Norske Grafikeres Verksted, Oslo og Estudi de Gravat Ignasio Aguirre Ruiz, Barcelona.
Camp Munch er et utrolig flott tilbud til ungdommer som ønsker å utfolde seg og lære mer om kunst og grafikk. Det blir givende å se søknadene som kommer inn og jeg er fram til å være en del av søknadsprosessen til Camp Munch».

Nina Molven2

«Jeg heter Nina Molven og er kunstfaglig rådgiver for Camp Munch. Jeg jobber som kulturformidler og driver Fargefabrikken med ulike kunst- og kulturprosjekter.
Sommerens camp er en unik mulighet for deg som er glad i å jobbe med og leke med form og farge. Det blir spennende oppgaver som både bygger på tradisjonelle og nyskapende grafiske teknikker. Er du interessert? Ikke nøl med å sende inn din påmelding. Det er interessen og ønsket om å bli med og lære mer som er det viktigste!».