Hvem er formidlerne på Camp Munch?

Tema for Camp Munch 2016 er innføring i og arbeid med ulike grafiske teknikker. Deltakerne skal undersøke kombinasjonen kollografi og dyptrykk, i tillegg til nye innovative uttrykk, digital bildebehandling og generelt stor utfoldelse innen den grafiske uttrykksformen. Programmet vil berøre ulike temaer, som landskap, selvportrett, fargelære og kunstteori. Her kan du bli kjent med grafikerne Marianne Karlsen og Ellen Edminson som skal lose deltakerne gjennom det grafiske ukesprogrammet.

Marianne Karlsen
«Jeg heter Marianne Karlsen og har hatt mange ulike formidlingsprosjekter innenfor grafikk. Flere av disse har vært i regi av Munch-museet.
En av intensjonene med å formidle en grafisk teknikk er å vise arbeid i prosess og den relevans det har. Prosessen understreker arbeidet og verdien i både det rent fysiske arbeidet og den taktile opplevelsen med hånd og hode, et håndverk som kan gi et nytt innblikk og ny forståelse».

Ellen Edminson
«Mitt navn er Ellen Edminson, jeg er grafiker med dyptrykk som spesialitet, og i tillegg jobber jeg også med installasjon. Jeg jobber både med tradisjonell dyptrykk, men også med den helse- og miljøvennlige teknikken fotopolymer dyptrykk. Arbeidsplassen min er Norske Grafikeres Verksted, Oslo og Estudi de Gravat Ignasio Aguirre Ruiz, Barcelona.
Det blir spennende å jobbe sammen med ungdommene på Camp Munch. Jeg gleder meg til å bidra til at flere får innblikk i grafikkens verden. Grafikk gir rom for stor utfoldelse i deres kreativitet og nysgjerrighet».