Stor ungdomsfest med «Noobwork» og Morgan Sulele under Camp Munch! NB: NY DATO 11. AUGUST!

Velkommen til Løtenhallen torsdag 11. august til en storslått ungdomsfest mot tampen av sommerferien! På programmet står «Noobwork» og Morgan Sulele. Ungdommer fra hele regionen inviteres til festen, som arrangeres av Løten kommune med støtte fra Sparebanken Hedmark. Dette er et gratis og rusfritt arrangement.

Sted:   Løtenhallen, Løten sentrum.
Tid:    
Torsdag 11. august fra kl. 18.

PROGRAM
18:00
Norges mest kjente gamer og youtuber «Noobwork»; foredrag signering og selfies.
Åpent for alle.

20:00 – 24:00
Konsert med Morgan Sulele.
Disko med DJ.
Aldersgrense: Fra og med de som starter på ungdomskolen til høsten.

Kiosksalg.

Denne kvelden markerer tidenes første Camp Munch i Løten, og er en velkomst til våre 20 camp-deltakere, så vel som en happening for ungdom i Løten og i regionen. Ungdomsfesten arrangeres for å gi noe tilbake til lokalsamfunnet i forbindelse med Camp Munch og for at de tilreisende deltakerne skal kunne bli kjent med lokale ungdommer.

Kvelden starter med «Noobwork». Han er Norges mest kjente gamer. Klippene hans på Youtube har 4 millioner visninger i måneden og han har blitt kåret til «Årets gamer» de siste to årene. Han vil fortelle litt om seg selv og stille opp for signering og selfies. Denne delen av arrangementet har ingen aldersgrense, men det anbefales at barn har følge av voksne. Deretter ryddes det plass for konsert med Morgan Sulele. Sulele fikk sitt store gjennombrudd med hiten «Bare min». I 6 uker toppet denne sangen VG-lista og Spotify. Den solgte til dobbelt platina og ble streamet over 10 millioner ganger på Spotify.

Arrangementet er rusfritt.

Velkommen!

Arrangeres med støtte fra:
logo-sparebankenhedmark

fileLogo.Boligpartner

logo_mollerbil_senterfarge

Logo til nettsider

og Tippekiosken VI-TO i Løten.