En takk til Camp Munchs støttespillere!

Arrangør Løten kommune vil takke alle som har bidratt til gjennomføringen av Camp Munch 2016. Betydningsfulle kunstinstitusjoner har støttet tidenes første Camp Munch i Løten, og gjort det mulig å skape en rendyrket kunstleir for ungdom på Edvard Munchs fødested. Gode samarbeidspartnere har bidratt til en vellykket gjennomføring. Takk så mye, alle sammen!

Sparebankstiftelsen DNB
Sparebankstiftelsen DNB har støttet Camp Munch med 200.000 kroner til videreutvikling av grafikkverksted og gjennomføring av grafisk ukesseminar:
«Vi synes tiltaket er svært interessant og mener at det faller godt sammen med alle våre mål og strategier knyttet til det å bidra til å øke interessen for kunst og kultur: Dette prosjektet vil bidra til at kunst og kultur av høy kvalitet er tilgjengelig, vi støtter her et formidlingstiltak som skaper forståelse og begeistring, og kan bidra til å styrke møteplassene der publikum møter kunsten» (tekst: Sparebankstiftelsen DNB)

Kulturrådet
Kulturrådet har, via ordningen prosjektstøtte barne- og ungdomskultur, støttet Camp Munch med 150.000 kroner til gjennomføring av grafikkverkstedet:
«Norsk kulturråds overordnede mål på området barne- og ungdomskultur er å fremme interessen, anerkjennelsen for og kvaliteten på kunst og kultur for barn og ungdom. Prosjektstøtten for barn og unge gikk i hovedsak til nyskapende kunst- og kulturprosjekter der barn og unge deltar aktivt sammen med eller er ledet av profesjonelle kunstnere og formidlere».

Hedmark Fylkeskommune
Hedmark Fylkeskommune har, via ordningen Generelle kulturmidler, støttet Camp Munch med 40.000 kroner til prosjektet:
«Det er en klar målsetting at man blant annet skal legge til rette for å bidra til et variert og mangfoldig kulturliv av høy kvalitet som skal gi gode tilbud for alle uavhengig av bosted. Sosiale møter, kulturelle opplevelser og muligheter for personlig deltagelse og utvikling er viktige mål».

Fargefabrikken
Fargefabrikken v/ Nina Molven har utviklet programmet og hatt faglig ansvar for gjennomføringen av Camp Munch 2016. En dyktig, framtidsrettet og kvalitetssikker støttespiller som har konkretisert ideen om Camp Munch – i Edvard Munchs ånd.

Klevfos Industrimuseum
Klevfos Industrimuseum har vært arena for Camp Munch 2016 og Munch Minifestival. Museet har stilt sine lokaler til rådighet, stått for viktige innslag på Munch Minifestival og bidratt med mye og god hjelp før og under gjennomføringen.

Frisk frukt hver dag!
Joker Klevbakken, Kiwi Løten, Rema 1000, Joker Brenneriroa og Kiwi Meierigården sørget for daglige kurver med frisk frukt til Camp Munch-deltakerne.

Munch ungdomsfest

Sparebanken Hedmark, BoligPartner Hamar, Møller Bil Hamar, Flagstad AS og tippekiosken VI-TO i Løten har sponset Munch ungdomsfest; en åpen, gratis og morsom happening for ungdom i og utenfor Løten. På programmet stod foredrag, signering og selfies med gamer og youtuber «Noobwork» og konsert med Morgan Sulele!

Munch Minifestival
Norsk Skogmuseum, Teater Innlandet, Hamar Kulturhus, Hamar Kino og Tangen dyrepark har bidratt med billetter i premier til Munch Minifestival. Programmet, som var utformet som en kulturløype, inneholdt kunstaktiviteter og underholdning for besøkende med premiert deltakelse.

Løten kommune
Løten kommune er arrangør for Camp Munch og en viktig bidragsyter i prosjektet. Som Edvard Munchs fødekommune er vi opptatt av å videreføre viktigheten av og et fokus på Munch, billedkunst og den oppvoksende generasjon.

Takk for viktig støtte og godt samarbeid!
Deltakerne