Nå kan du sende din påmelding til Camp Munch 2018!

Nå har DU muligheten til å kickstarte sommerferien ved å delta på kunstleir sammen med 20 andre ungdommer 30. juni – 7. juli 2018! Send oss din søknad innen 15. januar 2018.
Camp Munch er en spennende, lærerik, sosial og kreativ kunst-sommerleir i Edvard Munchs ånd. Leiren går over seks dager og har grafikk og selvportrett som tema. De grafiske teknikkene du vil lære om er kollografi og fotopolymer med digital bildebehandling. Dette er en mulighet til å utvikle egen kunstinteresse og talent sammen med 20 andre ungdommer fra hele landet!

Tid: 30. juni – 7. juli 2018
Sted: Løten, Edvard Munchs fødested
Alder: 13 – 20 år
Arrangør: Løten kommune, i samarbeid med Fargefabrikken og Klevfos Industrimuseum

Deltakerne får en grundig og profesjonell innføring i ulike temaer og teknikker, med spennende oppgaver og mulighet til å utvikle sitt eget kunstuttrykk. Munch Minifestival markerer slutten på Camp Munch, og er en åpen familiedag med utstilling, aktiviteter og underholdning.

Opptak:
For å delta på Camp Munch må deltakerne kvalifisere seg gjennom innsendte arbeider. Send 1 – 3 bilder (avfotograferinger) av egne arbeider, og en kort tekst om hvorfor du ønsker å delta. En jury vil avgjøre hvem som får de 20 plassene. Frist for å søke er 15. januar 2018.

Send din påmelding her.
Les invitasjonen her.
Se programmet her.
Se praktisk informasjon om campen her.

Sagt av tidligere deltakere:
«Camp Munch overgikk all forventning. Jeg er superfornøyd med opplegget!»
«Jeg traff mange kule folk og lærte mye. Gøy!»
«Camp Munch har virkelig åpnet øynene mine for trykk og grafikk.»
«Takk for en fin uke. Kommer definitivt til å huske den for alltid.»

Bakgrunn:
Edvard Munch (1863 – 1944) ble født på Engelaug i Løten. Selv om familien flyttet til Oslo holdt de god kontakt med venner her, som Edvard ofte besøkte på somrene. Som ung tegnet Edvard mange skisser herfra og han tok med seg inspirasjon fra det vakre landskapet og lyset.

Camp Munch 2018 støttes av Sparebankstiftelsen DNB og Hedmark Fylkeskommune.