Tidligere deltakere anbefaler Camp Munch!

Camp Munch ble arrangert første gang i 2016, og flere av våre tidligere deltakere har lyst til å oppfordre andre kunstinteresserte ungdommer til å søke. Les deres begrunnelser.

Jeg går andre året på Einar Granum kunstfagskole med tegning som hovedfag. Jeg har planer om å jobbe med noe kunstrelatert når jeg er ferdig å studere, men vet ikke nøyaktig hva enda. Foreløpig har jeg lyst til å bli både kurator, rekvisitør og illustratør. Hva jeg kommer til å ende opp med å bli, vet jeg ikke helt enda. Jeg synes det var kjempehyggelig å være på Camp Munch, og for meg er det godt minne jeg ikke kommer til å glemme. Det var veldig godt opplegg hele uka, med blant annet trykkekunst, museumstur og kortspill på kvelden. Jeg vil oppfordre alle tenåringer som har lyst på gode minner og venner til å melde seg på Camp Munch.
– Maren

Akkurat nå har jeg begynt på mitt tredje år på vgs (studiespesialisering). Jeg driver fortsatt med flere former for kunst, tegninger, akvareller og spray maling for det meste. Om jeg velger å satse på kunst i framtiden vet jeg ikke, men kommer helt klart å beholde det som en hobby. Jeg ble veldig inspirert av å være med på Camp Munch og synes det var en veldig fin og lærerik opplevelse. Jeg har fått stor interesse for Edvard Munch og hans kunstretning og jeg skal til og med skrive om han på særemnet mitt i norsk. Jeg vil anbefale på det sterkeste å søke for alle de som er kunstinteresserte, det er en lærerik opplevelse og du får også mange nye venner. For meg var det veldig gøy å møte noen med samme interesse som meg. Håper mange søker og at det blir en flott leir neste sommer!
– Christina

Camp Munch 2016 hadde et utrolig bra opplegg som jeg er så glad for at jeg deltok på. I tillegg var Løten et koselig og landlig sted, med flotte turstier og natur! Jeg ønsker å utfordre meg selv og kunsten videre, så jeg har nå begynt på Einar Granum kunstfagskole, og stortrives med det! Jeg tror kunnskapene jeg samlet opp fra Camp Munch 2016 vil komme godt med på denne skolen også. Jeg vil definitivt anbefale unge med interesse for kunst, å søke på camp Munch 2018. Det var mye å lære, og mye sosiale aktiviteter. Proffe kunstnere var også til stor inspirasjon, og det er en opplevelse og erfaring jeg vil sette stor pris på resten av livet.
– Tone-Marie

Jeg hadde ikke drevet mye med trykk før Camp Munch, og i hvert fall ikke dyptrykk. Men i ettertid har jeg fortsatt litt med trykk. Både høy- og dyptrykk, i hovedsak i forbindelse med kulturskolen. Radering, som jeg likte svært godt, krever en presse og mye utstyr for å få bra resultater så det har vært vanskelig å gjøre hjemme. Likevel har jeg fått låne risseutstyr og kjøpt pleksiplater på egenhånd sånn at jeg kan risse platene hjemme, for så å ta de med til kulturskolen hvor de har en presse, og presse der. I tillegg til trykk, er jeg blitt veldig glad i akvarell, kull og vanlig tegning med blyant. Dette er litt lettere å holde på med enn trykk hjemme. Det er fortsatt en stund til jeg må velge hva jeg skal gjøre etter videregående, men jeg tenker at det hadde vært utrolig gøy å kanskje ta et ettårig kunststudium av et eller annet slag. Kunst er definitivt noe jeg kommer til å ta med meg videre i livet! Jeg syns Camp Munch var en helt fantastisk opplevelse. Og noe som var veldig bra, var at det var fokus på en teknikk få hadde kjennskap til. Det gjorde at selv om alle var på forskjellig nivå måtte alle måtte starte litt fra scratch.
– Elise