Sjekk ut årets Camp Munch-lærere!

Vi er så glade for at kunstnerduoen Gilles & Cecilie (over) og samtidskunstner Maria Sundby har takket ja til å undervise i tegning og street art under årets Camp Munch.

Camp Munch er opptatt av å holde et høyt kunstfaglig nivå i undervisningen og kunstfaglig ansvarlig for Camp Munch, Nina Molven, er superfornøyd med å ha fått tak i så dyktige kunstnere til å undervise på Camp Munch 2020.

Søknadsfrist 2. mars. Meld deg på her.

– Jeg er veldig fornøyd med årets lærere. Camp Munch er en unik nasjonal møteplass og læringsarena for kunstinteressert ungdom, og vi skal tilby profesjonell veiledning av meget høy kvalitet. Det klarer vi virkelig i år med kunstnerduoen Gilles & Cecilie (Gilles Jourdan og Cecilie Maurud Barstad) som ansvarlige for tegneprogrammet, og samtidskunstner Maria Sundby som street art-ansvarlig, sier Molven.

Gilles & Cecilie bor i London og arbeider internasjonalt med illustrasjoner, animasjon, veggmalerier og utsmykninger på store flater. Sundby er en aktiv og engasjert samtidskunstner, som har hatt en rekke utstillinger i inn- og utland, i tillegg til offentlige utsmykninger. I 2011 ble hun tildelt Oslo Bys Kunstnerpris. Sundby arbeider med alt fra store installasjoner til tegning, grafikk, malerier og veggmalerier.

Maria Sundby skal undervise i street art under Camp Munch 2020.