Camp Munch 2020 – 21.-27. juni i Løten

Tema: Strek i bevegelse

Fokus: Tegning og street art

Målgruppe: kunstinteressert ungdom i alderen 13-20 år.

Undervisningssted: Klevfos industrimuseum og lokaler i Løten sentrum. Klevfos Industrimuseum er en tidligere papir- og cellulosefabrikk (1888 – 1976) som ligger i naturskjønne omgivelser ikke langt fra Munchs fødested Engelaug Østre på Ådalsbruk (privat eiendom, tilrettelagt med fotopunkt).

Overnatting: Endelig sted er ikke avklart, men det blir overnatting i Løten. Deltakerne må dele rom. Jenter og gutter ligger på hver sine rom. Det vil være nattevakter tilstede.

Bespisning: Alle måltider unntatt lunsj på Oslo-turen er inkludert. Du må ved påmelding opplyse om eventuelle matallergier, intoleranser eller om det er matvarer du av ulike grunner ikke spiser.

Dagaktivitetene: Undervisningen foregår fra 09.00-16.00. Lunsjpause inkludert.

Kveldsaktivitetene: Kveldene fylles med ulike faglige og sosiale aktiviteter. Deltakerne kan være med å påvirke innholdet i kveldsaktivitetene.

Transport: Deltakerne må selv sørge for å komme seg til og fra Løten. Alle transport ellers er inkludert. Deltakerne fraktes med buss mellom ulike aktiviteter og mellom overnattingssted og undervisningssted.

Følge: For enkelte deltakere vil det kanskje være aktuelt å ha følge av familien til Løten. Løten kommune er del av Hamarregionen, spesielt kjent for sin varierte natur, rike kulturarv og et vidt spekter av aktiviteter. Beliggenheten mellom innsjøen Mjøsa og fjellviddene innebærer gode muligheter for vandring, sykling, golf, bading og fiske. Området er også kjent for sin rike mattradisjon, og åpne storgårder ligger på rad og rekke.

Slik ser det ut inne på undervisningsstedet Klevfos som er en gammel papir- og cellulosefabrikk.